Samolepicí štítky, lepicí pásky a tisk oděvních štítků

12. 9. 2024 0 Comments


Správně zabalit balík je základ

Také alespoň občas nakupujete v Internetových obchodech – v e-shopech? A stalo se vám někdy, že vám přepravní služba doručila balíček poškozený? Byl špatně zabalený a krabice se při přenášení protrhla a rozlepila? Anebo byl dokonce adresní štítek nečitelný, případně se od krabice odlepil a kurýr nebyl schopen vaši zásilku identifikovat?

Takové případy se bohužel stávají a jednou z příčin těchto jevů jsou nekvalitní balicí pásky a samolepicí štítky. Zdánlivá maličkost, která dokáže průběh odesílání zboží zákazníkům výrazně zkomplikovat.

Samolepicí štítek https://lagraf.com.pl/ musí být zhotovený tak, aby jeho lepicí vrstva perfektně přilnula ke každému typu obalového materiálu, ať už se jedná o krabice z vícevrstvé lepenky, anebo plastové či kovové nádoby. Některé papírové krabice mohou být příliš hladké, jiné naopak velmi drsné a hrubé, a bude-li se štítek od nich odlepovat, při přepravě nastane chaos. Podobné je to i s kvalitou lepicích pásek, na trhu jsou bohužel modely, s nimiž sice krabici přelepíte, ale páska se po několika minutách sama odlepí. Na výběru štítků i pásek zkrátka záleží https://lagraf.com.pl/baza-wiedzy/ stejně, jako na balicím a výplňovém materiálu.

dohoda

Oděvní tištěné štítky

Když nakupujete oblečení, zajímá vás nejen jeho tvar, barva, potisk a celkový vzhled, důležité je také vědět a znát složení materiálu, značku a logo výrobce a také technické detaily, jak s výrobkem nakládat – při jaké teplotě jej prát, zda se může žehlit atd. Proto se každý oděvní produkt opatřuje štítkem https://lagraf.com.pl/wszywki/.

Oděvní štítky se vyrábí například ze saténu nebo z matné či lesklé žakárové tkaniny. Zpravidla se s nimi setkáte v bílé nebo černé podobě s černým či bílým potiskem, ale stále častěji se tu objevují i barevné štítky s atraktivními vícebarevnými potisky metodou sublimačního barevného tisku, případně potiskem vytvářeným lisováním za tepla. Jsme schopni navrhnout grafickou podobu a metodu potisku pro jakékoli vaše oděvní výrobky.